Gebruik je het niet? Verkoop het dan!

Wil je een actie voor ons starten maar weet je niet zo goed wat voor actie? Je hebt vast wel spullen die je niet meer gebruikt. Geef ze een tweede leven en verkoop ze! Hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie. 

 

                                                      START ACTIE

 

Garagesale of schuurverkoop?  

Ruim je garage of schuur op. Je komt vast veel spullen tegen die je niet meer nodig hebt. Gooi deze spullen niet weg, iemand anders kan ze vast nog wel gebruiken. Organiseer een garagesale of schuurverkoopDe opbrengst doneer je aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur zodat kinderen de kans krijgen lid te worden van een sportclub of lessen op cultuurgebied te volgen. Zo geef je alsnog betekenis aan je oude spullen! 

 

Closetsale  

Heb je een kast vol kleren die je niet meer draagt? Geef je kleren een tweede kans en organiseer een closetsale! Vraag een bedrag per kledingstuk en zamel geld in zodat alle kinderen kansen krijgen! 

 

Vrijmarkt  

Ook de vrijmarkt op Koningsdag of op het bevrijdingsfestival biedt kansen. Doneer het bedrag dat je op de vrijmarkt verdiend hebt aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.  

 

Rommelmarkt   

Er zijn veel rommelmarkten waar je je spullen kunt verkopen. Doneer de opbrengst aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.  Op deze manier maak je iemand anders blij en steun je tegelijkertijd een goed doel!    

 

Kofferbaksale  

Een kofferbaksale is net een rommelmarkt, alleen dan verkoop je je spullen rechtstreeks uit de kofferbak (of de ruimte er direct naast)! Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt?  Google een kofferbaksale bij jou in de buurtverkoop deze goederen en doneer het bedrag aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur!