Hoe werkt het?

Welkom op het Actieplatform van het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

 

Op deze website kun je als particulier, bedrijf of organisatie heel gemakkelijk een actie aanmaken om geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur en zo kinderen een sport- of cultuurkans te bieden.

Je krijgt een eigen actiepagina waar je persoonlijke foto’s en teksten op kunt plaatsen. Vertel hier bijvoorbeeld waarom jij de actie bent gestart. Het gros van je supporters zal doneren omdat ze je aardig vinden en benieuwd zijn naar jouw besluit om deze actie te starten!

Je kunt je actie delen en de resultaten volgen. Anderen kunnen je actie steunen door donaties te doen of ook een actie te starten.

 

Doneren

Kies voor doneren als je een actie wilt steunen of direct aan ons wilt doneren. Je kunt ook een donatie doen aan één van onze lokale fondsen

doneren

 

Start een actie

Kies voor 'Start een actie' als je zelf of samen met een team een actie wilt starten om geld in te zamelen. Dit kun je doen als:

 • Particulier
  Vier je verjaardag en laat vrienden en kennissen als cadeau geld doneren, doe mee met een sportevent en laat je sponsoren via ons Actieplatform of doe mee met je team en haal samen geld binnen. 

  Voorbeeld: Basisschool de Boemerang maakt het project ‘De Boemerang voor Jeugdfonds Sport & Cultuur’ aan. Groep 1 start hieronder een cupcake actie, groep 5 zamelt geld in met een Stoepkrijtwedstrijd en groep 8 houdt een sponsorloop om geld binnen te halen. 

 • Bedrijf
  Start een actie samen met je bedrijf. Vorm een team en doe met je collega's mee met een sponsorloop of sportevent. Wil je meerdere acties starten met je bedrijf? Kies dan voor ‘Start een project’, hieronder kunnen dan weer verschillende acties gestart worden ten behoeve van dit project.

  Voorbeeld: de plaatselijk Rotary steunt een jaar lang het Jeugdfonds Sport & Cultuur en maakt het project ‘Rotary steunt het Jeugdfonds Sport & Cultuur’ aan. Hieronder kunnen dan verschillende acties aangemaakt worden, bijv. een Santa Run, een boekenverkoop of acties van afzonderlijke leden.

 • Speciaal voor een lokaal fonds
  Start een actie en laat het geld ten goede komen aan kinderen bij jou in de buurt. Zoek het lokale fonds op, en start je actie. 

Start je eigen actie:

 1. Klik op ‘Start een actie’;
 2. Kies voor Individueel (of sluit via Teamlid aan bij een al bestaand team);
 3. Vul je gegevens in & upload een foto;
 4. Vul je persoonlijke pagina met jouw eigen streefbedrag en je eigen motivatie;
 5. Maak je actie aan!

Kom in actie samen met anderen:

 1. Klik op ‘Start een actie’;
 2. Kies voor Team;
 3. Vul je gegevens in & upload een foto;
 4. Geef je team een naam & upload een teamfoto;
 5. Vul je teampagina: geef aan hoeveel geld jullie op willen halen en wat jullie motivatie is;
 6. Vul je persoonlijke pagina met jouw eigen streefbedrag en je eigen motivatie;
 7. Nodig teamleden uit en maak je actie aan!

Start een actie