Fietsen naar Praag voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

This is the fundraising page of Niels Krijgsman
You can't donate anymore
from €1,500 (86%)
You can't donate anymore

Fietsen naar Praag voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

 

Even voorstellen: Wij zijn Johan van Weeghel en Niels Krijgsman, twee sportieve sociaal werkers. Voor het goede doel fietsen wij naar verschillende locaties in Europa. In juli 2018 zijn wij op de fiets gestapt naar Parijs voor Stichting Adamas. In juli 2019 vertrokken wij naar Barcelona voor Stichting Villa Pinedo.

Dit jaar stappen wij op de fiets richting Praag voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

Sport en gezondheid vinden wij erg belangrijk. Om dan zelf sportief aan de slag te kunnen gaan om de mogelijkheid te creëren voor jongeren om te sporten, voelt als een buitenkans. Op 10 augustus zullen wij aan onze sponsortocht naar Praag beginnen. De tocht zal ongeveer 1.100 kilometer zijn, waarbij wij ons met volbepakte fietsen een weg zullen banen naar de Tsjechische hoofdstad!

Op onze Facebook- en Instagram-pagina's kunnen jullie onze voorbereiding en uiteindelijke reis volgen: 

We willen natuurlijk een mooi bedrag voor Jeugdfonds Sport & Cultuur bij elkaar fietsen en daarvoor hebben we jullie hulp hard nodig. Wij hopen dat jullie ons blijven volgen en dat we samen dit goede doel kunnen ondersteunen!

Sport & Cultuur zijn leuk & belangrijk. Kinderen leren samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en maken nieuwe vrienden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en de concentratie. Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert beter! Met je donatie steun je het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde materialen, zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.